Google+

Японски климатици - нови и втора употреба» Полезно

Полезно

 • Преимущества от редовната поддръжка и профилактика на климатика

  Знаете че климатикът затопля или охлажда въздуха във вашия дом, като едновременно с това го филтрира, осигурявайки ви чист въздух, което е много важно за вас и семейството ви.

  Прочети публикацията
 • Как да поддържаме своя климатик

   Филтрите, серпентините и перките изискват редовна поддръжка, за да могат техните механизми да функционират ефективно и ефикасно през годините, в които ще ви служат. Пренебрегването на необходимото техническо обслужване осигурява постоянен спад в работоспособността на вашия климатик, а в същото време неговият разход на електроенергия ще се увеличава. В тази статия сме събрали няколко съвета за по-добра поддръжка на климатика и по-този начин да увеличите неговата ефективност.

  Прочети публикацията
 • Най-често срещани проблеми при климатичните системи

   Един от най-често срещаните проблеми при климатичните системи е неправилната експлоатация. Ако вашият климатик е включен, се уверете, че сте затворили всички врати и прозорци на жилището си. Ако разполагате с вътрешен климатик, трябва много добре да сте изолирали стаята или групата от стаи от останалата част от дома си.  

  Прочети публикацията
 • Често срещани причини за прегряване на климатика

  За голяма част от хората, климатикът не е лукс, а необходимост. Осигурявайки топлина през зимата и прохлада през летните месеци, климатикът в наши дни е изключително важна част за много домове. Ето защо, е добре да бъдете запознати с устройството на климатичните системи и неговите основни характеристики. В разгара на лятото, често срещан проблем е прегряването на климатиците, а това води до множество проблеми. Основните причини това да се случи най-често сатри

  Прочети публикацията
 • Когато климатика ви тече - причини

  Течовете на вода от климатичните системи могат да бъдат много объркващи, но обикновено са индикатор за някаква повреда във вашия климатик. Процесът на изсушаване в климатика често може да е причина за кондензация, но изтичането на вода е нещо много по-различно. Има няколко причини за такива течове и не трябва да ги подминавате с лека ръка и е важно да им обърнете по-сериозно внимание, защото могат да попречат на ефективната дейност на вашата климатична система. В тази статия ще обърнем внимание точно на тези причини с цел да ви помогнем да предотвратите сериозни проблеми с вашия климатик и да го направите далеч по- ефективен.  

  Прочети публикацията