Google+

Японски климатици - нови и втора употреба» Полезно

Най-добрите марки климатици

Най-добрите марки климатични системи


В днешно време битовите климатици отдавна вече не са екстра, а по-скоро необходимост. Все повече и повече собственици на домове започват да се възползват от тази изключителна технология и използват климатици за охлаждане на жилищата си през лятото или затоплянето им през студените зимни месеци. Вече сме ви говорили за това какво трябва да търсите, когато избирате своят климатик и кои са най-важните функции, които всеки климатик трябва да притежава. В този материал сме събрали най-добрите марки климатици, които намират перфектния баланс между функционалност, нисък разход на енергия и достъпна цена.


Hitachi


Японските хиперинверторни климатици от марка „Хитачи“ безспорно са една от най-добрите на пазара. Японският технологичен гигант е доказано име в областта на електроуредите и са известни с това, че не правят абсолютно никакви компромиси с качеството на продуктите си. Хиперинверторните им климатици са с висок коефициент на трансформация, което прави техния разход на електроенергия изключително нисък. Всеки климатик Hitachi разполага с плазмени филтри, които са най-добрият начин за пречистване на въздуха, система за двойна аспирация и специален йонизатор, който обогатява въздуха в стаята с отрицателни йони.


Sharp


Sharp е един от най-големите производители на електротехника в света. Климатиците, които компанията произвежда, са еталон в климатичната техника и гарантират комфорта на вашето семейство дори и при най-екстремните климатични условия. Предложенията на компания Sharp са предназначени за помещения с голяма квадратура и техният висок коефициент на трансформация ги прави подходящи дори и за индустриални обекти. Освен всички останали екстри, които са характерни за климатиците, най-високият клас климатици „Sharp” притежават технологията Sharp-Plasmakluster. Това е подобрена технология на плазмените филтри, която още по-ефикасно предпазва от болести и неприятни миризми.


Mitsubishi


Освен с производството на лъскави спортни коли, японската компания „Mitsubishi” е един от световните лидери в областта на климатичната техника. Техните хиперинверторни климатици се отличават с нисък разход на електроенергия и огромно разнообразие от функции: Сензор за присъствие, който улавя движението в стаята и активира климатика. Всички климатици разполагат с антибактериални филтри и функция за самопочистване, което прави тяхната поддръжка изключително лесна. Единственият недостатък, който имат, е, че са подходящи за стаи с по-малки квадратури.


Daikin


Климатиците „Daikin” са доказано име на пазара и имат универсално приложение, благодарение на възможността си да охлаждат/затоплят стаи с голяма квадратура и своят висок коефициент на трансформация, което ги прави изключително икономични. Сред стандартните екстри са: антибактериални филтри, йонизатор, озонатор, плазмени филтри и двойна аспирация. Освен тях климатиците Daikin от серия R са снабдени със следните екстри: технология „Ururu” за контрол на влажността в помещението, ултратих нощен режим, 5 функции за самодезинфекция на вътрешното тяло, плазмен филтър, photocatalytic филтър със сребро във филтъра с двоен блок, който спомага за по-ефективно унищожаване на бактериите и мухала, както и специална технология за по-голяма енергийна ефективност.


«